May 24, 2009, 6:55 PM

Дали? 

  Poetry » Love
987 0 3

Дали все някога горчилката ще мине?

Дали ще спре сърцето да боли?

Или пък любовта ни ще изстине

и ще извръщаме един от друг глави?

 

Дали ще мога да простя? Или пък няма?

Дали ще можеш да простиш и ти?

Дали ще пламне между нас отново пламък,

или ти просто вече всичко изгори?

Дали отново с теб ще сме щастливи,

или ще тегнат вечно върху нас

отсенките на спомени горчиви

и ще навяват помежду ни мраз?

 

Как искам времето назад да върна...

Как искам и да спре да ме боли...

Защо живота ми ти тъй го преобърна?
Сега сърцето ми не спира да кърви...

© Десислава Ризова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Според мен стихчето е достатъчно оригинално.Аз лично не бих променила нищичко в него.Пишеш добре, продължавай в същия дух...
  • Добре дошла! За възрастта си пишеш добре, само трябва да внесеш мъничко образност и оригиналност.
  • Аха...
Random works
: ??:??