Дали все някога горчилката ще мине?
Дали ще спре сърцето да боли?
Или пък любовта ни ще изстине
и ще извръщаме един от друг глави?
Дали ще мога да простя? Или пък няма?
Дали ще можеш да простиш и ти?
Дали ще пламне между нас отново пламък,
или ти просто вече всичко изгори?
Дали отново с теб ще сме щастливи,
или ще тегнат вечно върху нас
отсенките на спомени горчиви
и ще навяват помежду ни мраз?
Как искам времето назад да върна...
Как искам и да спре да ме боли...
Защо живота ми ти тъй го преобърна?
Сега сърцето ми не спира да кърви...
© Десислава Ризова Todos los derechos reservados