Дали някога друга ще обичам?
Дали някога на друга ще се вричам?
Дали, Боже, дали,
дали някога ще спре да ме боли?
Нима аз нещо ти направих?
Нима аз с чувства твои се изгаврих?
Нима аз душата ти сломих?
Нима аз сърцето ти разбих?
Любовната отрова спирам да пия.
Вината спирам аз у теб да диря.
Само аз, аз виновен съм
за тоз' кошмар, за тоз' безкраен сън.
След всяка тъмна нощ идва светъл ден,
дали обаче ще дойде и за мен?
Дали някоя друга ще склони
самотно ми сърце в топли си обятия да приюти?
© Кристиян Орлиев All rights reserved.