9 дек. 2011 г., 18:11

Дали 

  Поэзия » Любовная
561 0 2

Дали някога друга ще обичам?

Дали някога на друга ще се вричам?

Дали, Боже, дали,

дали някога ще спре да ме боли?

 

Нима аз нещо ти направих?

Нима аз с чувства твои се изгаврих?

Нима аз душата ти сломих?

Нима аз сърцето ти разбих?

 

Любовната отрова спирам да пия.

Вината спирам аз у теб да диря.

Само аз, аз виновен съм

за тоз' кошмар, за тоз' безкраен сън.

 

След всяка тъмна нощ идва светъл ден,

дали обаче ще дойде и за мен?

Дали някоя друга ще склони

самотно ми сърце в топли си обятия да приюти?

© Кристиян Орлиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??