Jan 16, 2007, 4:19 PM

Дали… 

  Poetry
799 0 9

Дали,когато някой ден погледнеш

във моите изстрадали очи,

ще видиш пламък и ще се сгрееш,

дали сърцето ти отново ще мълчи?!

 

Дали,когато някой си отива

Във теб се ражда малко самота,

Или все още душата ти е покрита

От глупава и студена суета?

 

Дали било е някога красиво

Видяното от теб…поне веднъж

Или било е винаги тъй криво

3ад маската на силен мъж?!

 

Дали съм луда ,Че се влюбих в тебе,

Дали обичал си поне веднъж,

Дали живял си все във лошо време

Или валяло е във тебе дъжд?

© София Ленова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??