Дали,когато някой ден погледнеш
във моите изстрадали очи,
ще видиш пламък и ще се сгрееш,
дали сърцето ти отново ще мълчи?!
Дали,когато някой си отива
Във теб се ражда малко самота,
Или все още душата ти е покрита
От глупава и студена суета?
Дали било е някога красиво
Видяното от теб…поне веднъж
Или било е винаги тъй криво
3ад маската на силен мъж?!
Дали съм луда ,Че се влюбих в тебе,
Дали обичал си поне веднъж,
Дали живял си все във лошо време
Или валяло е във тебе дъжд?
© София Ленова Todos los derechos reservados