Jul 18, 2015, 1:28 PM

Дали е грях 

  Poetry » Phylosophy
378 0 2

И нека другият греха прости...

На другия греха злощастен.

Тогаз от себе си той ще свали

бремето на своя блясък.

 

Не се сърдете, че и той греши.

Греши, защото сам живял е!?

Но не за туй, че сам е бил,

но с тях самотно той живял е.

 

Сълзите си той нивга не изтрил,

дори на никого не казал...

Живота си на тях той подарил,

за щастието тяхно се е врекъл.

 

 Останал сам и неразбран,

с тъгата своя, с любовта си. 

Раздал се сам и изгорял 

за името и за греха  си.

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Обичам ви!До нови приятели!!!
  • Хареса ми!
    "Живота си на тях той подарил,
    за щастието тяхно се е врекъл"
    Не е грях да обичаш! Поздрав!
Random works
: ??:??