И нека другият греха прости...
На другия греха злощастен.
Тогаз от себе си той ще свали
бремето на своя блясък.
Не се сърдете, че и той греши.
Греши, защото сам живял е!?
Но не за туй, че сам е бил,
но с тях самотно той живял е.
Сълзите си той нивга не изтрил,
дори на никого не казал...
Живота си на тях той подарил,
за щастието тяхно се е врекъл.
Останал сам и неразбран,
с тъгата своя, с любовта си.
Раздал се сам и изгорял
за името и за греха си.
© Ангел Все права защищены