Jul 25, 2007, 2:19 PM

Дали е така? 

  Poetry
1044 0 3
 

Мечтаем всеки по различно,

за власт, богатство и разкош,

но ежедневно сблъскваме се лично

до ъгъла поне с един Гаврош.


Нима животът не е пъзел,

изпълнен с малки чудеса,

преплетени с лошите във възел,

те пишат нашите дела.


И даже в тази плетеница

мечтаем си до старини

любов, красива като птица,

до нас свободно да лети!


Любовта е чувството красиво

и бурята във нашите души.

За нея бихме дали всичко,

променяйки съдбите си дори.

© Христо Петров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??