Jan 15, 2009, 2:55 PM

Дано 

  Poetry » East forms
499 0 5


Дано и днес ти тръгне по вода...
Когато пак навън звъни дъждът –
усещам нова пролетна любов,
изсипала куп малки чудеса.



14.01.2009

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??