15 ene 2009, 14:55

Дано 

  Poesía » Formas orientales
498 0 5


Дано и днес ти тръгне по вода...
Когато пак навън звъни дъждът –
усещам нова пролетна любов,
изсипала куп малки чудеса.



14.01.2009

© Мери Попинз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??