Mar 11, 2010, 1:27 PM

Дар 

  Poetry » Other
436 0 0

Стоиш, и очите ти се раздират

да гледат в необятното. Ти!

Кога слезе от небето

и се превъплъти в моя ангел?

 

Насън бълнуваш пеперуди

с изгорели криле. Един - ти!

Чакаш нощта в плаща си

да се скрие зад гроба ми.

 

Доближи се да те целуна в устата

и продължи да пееш как умираш

 час след час до купола на църквата...

Ти - Ангел с криле в дим.

 

Остави за миг бунта си.

Аз се борих за теб във живота.

И мъртва се впивам във теб.

Дишам в душата ти, моя душа. 

© Криста All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??