Jan 21, 2008, 11:28 PM

дар 

  Poetry » Other
912 0 2

И неспала в тази нощ,

очите си отварям.

Дете пред мен застава.

Ангел е това.

И всичко ще забравя, щом

с божествена усмивка ме дарява.

© Диди Лефтерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??