21 янв. 2008 г., 23:28

дар 

  Поэзия » Другая
897 0 2

И неспала в тази нощ,

очите си отварям.

Дете пред мен застава.

Ангел е това.

И всичко ще забравя, щом

с божествена усмивка ме дарява.

© Диди Лефтерова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??