Небето никога не ми благодари,
задето му се възхищавам.
Небето нищо не дължи,
то само нежно ми прощава.
С морето, ярките звезди,
които нощем в него плуват.
С цветята, аромата на треви
и птиците, които в мен танцуват
над тихи облаци и планини,
в небесни люлки ме лекува
сред хладни, дъхави гори...
Рисува ме и ме рисува.
За всичкото това блаженство,
аз нямам никаква заслуга.
Благодаря Ви, Ваше Съвършенство!
Не бих желала да съм друга.
© любимка All rights reserved.