Dec 13, 2013, 8:16 PM

* * * 

  Poetry
451 0 0

неистовата сила...

която те кара да избягаш, преди да помислиш,

неисканата мисъл, която те пита

дали всъщност не искаш да останеш...

пак те накараха

да погледнеш хоризонта

и да разбереш, че може би си струва 

да опиташ да не бягаш...

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??