неистовата сила...
която те кара да избягаш, преди да помислиш,
неисканата мисъл, която те пита
дали всъщност не искаш да останеш...
пак те накараха
да погледнеш хоризонта
и да разбереш, че може би си струва
да опиташ да не бягаш...
© Мария Всички права запазени