Dec 29, 2020, 4:58 PM

Декември 

  Poetry » Love, Landscape
427 0 0

О, декември тъй омразен си ми ти, 

а имаш толкова красиви дни. 

Снегът ти чисти и мори в приготвянето

на пролетните слънчеви дни. 

Но тъй те мразя аз, не защото е мраз. 

Ти декември ми отне не едно или две 

и сега декември е, и аз мразя се. 

Декември, мразя те.

© Tnz All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??