29 дек. 2020 г., 16:58

Декември 

  Поэзия » Любовная, Пейзажная
426 0 0

О, декември тъй омразен си ми ти, 

а имаш толкова красиви дни. 

Снегът ти чисти и мори в приготвянето

на пролетните слънчеви дни. 

Но тъй те мразя аз, не защото е мраз. 

Ти декември ми отне не едно или две 

и сега декември е, и аз мразя се. 

Декември, мразя те.

© Tnz Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??