May 9, 2018, 10:21 PM

Ден побèден 

  Poetry
337 0 0

Нека са днес благодарни светът и Европа,

 

че на фашизма нас всички! спасѝ от потопа

 

братът наш северен, доблестен и БÒГУпрèдан!

 

.......................................................................................

 

СВЯТ! е на Дядо Иван днес ДЕНЯТ и ПОБÈДЕН!

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??