Нека са днес благодарни светът и Европа,
че на фашизма нас всички! спасѝ от потопа
братът наш северен, доблестен и БÒГУпрèдан!
.......................................................................................
СВЯТ! е на Дядо Иван днес ДЕНЯТ и ПОБÈДЕН!
© Стоян Минев Все права защищены