Oct 30, 2010, 5:20 PM

Денят 

  Poetry » Phylosophy
480 0 1

Денят е скитащ наивник

и жалък противник.

Денят е свита ръка,

гълъб с вързани крака.

Денят е прическа без гребен,

понякога е мирис на есен.

Денят е колосан маршрут,

тъга е в окото на шут.

Денят е мъртво колибри,

пожарът в очите на Лили.

Денят е курва без грим

или просто оргазъм на мим.

© Лейди Джейн All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Не съм виждала оргазъм на мим!Но,ако толкова мразиш дните,проспивай ги-живей нощем!Поздрав!
Random works
: ??:??