Денят е скитащ наивник
и жалък противник.
Денят е свита ръка,
гълъб с вързани крака.
Денят е прическа без гребен,
понякога е мирис на есен.
Денят е колосан маршрут,
тъга е в окото на шут.
Денят е мъртво колибри,
пожарът в очите на Лили.
Денят е курва без грим
или просто оргазъм на мим.
© Лейди Джейн Все права защищены