Jan 2, 2016, 11:57 AM

Дете 

  Poetry » Love
258 0 0

С чиста и невинна усмивка

утрото посреща тя.

Като на дете милувка

е ангелската и красота.

 

И тя сякаш от друг свят е 

и нежна е кат цвете.

И когато я гледах, нещо ме омая -

сякаш с нея бях във рая.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??