2 ene 2016, 11:57

Дете 

  Poesía » De amor
260 0 0

С чиста и невинна усмивка

утрото посреща тя.

Като на дете милувка

е ангелската и красота.

 

И тя сякаш от друг свят е 

и нежна е кат цвете.

И когато я гледах, нещо ме омая -

сякаш с нея бях във рая.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??