Dec 7, 2007, 9:46 AM

*** 

  Poetry » Love
709 0 7
При мене идваш пак
и с устни жадно
ти ме търсиш.
От вино и вина
опиянени - слова
нашепваш във сърцето.
Но знай - от всяка рана
все по-силна ставам,
от всяка болка
аз пак  възкръсвам.
Жена на друг съм днес
и докрая ще си нося кръста.

© Весела Славова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??