7 дек. 2007 г., 09:46

*** 

  Поэзия » Любовная
708 0 7
При мене идваш пак
и с устни жадно
ти ме търсиш.
От вино и вина
опиянени - слова
нашепваш във сърцето.
Но знай - от всяка рана
все по-силна ставам,
от всяка болка
аз пак  възкръсвам.
Жена на друг съм днес
и докрая ще си нося кръста.

© Весела Славова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??