May 25, 2017, 11:31 PM

Divinity 

  Poetry » Free verse
315 0 0

Уча се от най-добрите,

те се саморазрушават

толкова изящно,

смели са,

не се съобразяват с нищо,

освен с любовта,

не вярват на думи,

не вярват на никого,

за тях другите са просто

свръхдоза гарнитура,

не им е скучно,

гледат ме празно и празнично.

Какво чакате?

Вземете ме при себе си.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??