Уча се от най-добрите,
те се саморазрушават
толкова изящно,
смели са,
не се съобразяват с нищо,
освен с любовта,
не вярват на думи,
не вярват на никого,
за тях другите са просто
свръхдоза гарнитура,
не им е скучно,
гледат ме празно и празнично.
Какво чакате?
Вземете ме при себе си.
© Ивона Иванова Todos los derechos reservados