Прости, убивам те, дете,
лудост беше, че ти вярвах,
заблуда беше любовта
и прах в очите всички обещания!
Прости, убивам те, дете,
тъй глупаво и толкова наивно,
до днес ревниво пазих те, обичах те
и мислех, че така е редно!
С години те люлях до себе си
и те кърмих с доброта,
дори когато в кръв се давех,
опитвах теб да защитя!
Не знаех, че ще дойде време
сърцето да ми иска сметка
и днес за наказание
те виня и те пренасям в жертва.
Да страдам ли?! Изстрадах те приживе!
Да плача ли?! От тебе плаках!
От теб са всичките ми рани!
Да те жалея?! Вече те прежалих!
© ИЛИЯНА ТОДОРОВА All rights reserved.