Dec 29, 2019, 2:38 PM

До безкрай 

  Poetry » Other
331 0 0

Със стих душа
се препитава, че я
стих ощастливява,

 

възвисява до безкрай
и Богодоближава!...

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??