29 dic 2019, 14:38

До безкрай 

  Poesía » Otra
325 0 0

Със стих душа
се препитава, че я
стих ощастливява,

 

възвисява до безкрай
и Богодоближава!...

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??