Apr 24, 2009, 9:08 PM

До теб 

  Poetry » Love
696 0 2

                         До теб

 

                               Несретно  е  изгубеното   време.
                               Въздушни кули  се рушат за ден.
                               И всичките Любови Дяволът да вземе,
                               моята не ще открие, тайно скрита в мен.

                               Безмълвна спътница до теб ще бъда,
                               докато  небето онемее от тъга.
                               И бурите се в дребен дъжд превърнат,
                               а слънцето превърне се във  прах.

                               Докато спре се всеки птичи полет.
                               Докато свежата трева не изгори
                               от сълзи огнени на бедни хора,
                               свидетели на безутешните злини.

                               Тогава в самотата на Покоя,
                               когато двамата ще сме съвсем сами,
                               не знам дали ще имам сили да говоря,
                               за да ти кажа "Сбогом", или "Остани"...

 

 

© Димена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Жулли, специално за теб веднага ще го направя !Никакъв проблем не е за мен !
  • Силно въздействащ стих. Може да стане по-добър, ако го ''пипнеш''.
Random works
: ??:??