Jun 22, 2010, 9:53 AM

Докато бях 

  Poetry » Love
722 0 0

Омръзна ми да слушам обещания,

които знам, че няма да изпълниш.

Омръзнаха ми твоите наказания,

че имах смелостта да те поискам.

 

Ще се разкая и ще се помоля

отново да ме приютят звездите,

по онзи път ще тръгна, към безкрая,

където никой нищичко не иска.

 

И нека времето е моят съдник

за всичката любов, която дадох,

за кратко спрях при теб,   

докато бях...

единствено със теб

останах.

© Ади All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??