Омръзна ми да слушам обещания,
които знам, че няма да изпълниш.
Омръзнаха ми твоите наказания,
че имах смелостта да те поискам.
Ще се разкая и ще се помоля
отново да ме приютят звездите,
по онзи път ще тръгна, към безкрая,
където никой нищичко не иска.
И нека времето е моят съдник
за всичката любов, която дадох,
за кратко спрях при теб,
докато бях...
единствено със теб
останах.
© Ади Todos los derechos reservados