Feb 18, 2009, 3:58 PM

Докосна ме ръка 

  Poetry
529 0 2

Докосна ме ръка.

Събуди ме.

Беше мътна утрин,

но тръгнахме,

заедно!

  И от тогава все така.

Напред

и все напред!

Никога не поисках да се върна

там, откъдето тръгнах.

Заедно

и все така!

 

Докосна ме ръка!

Събуди ме!

Мисля, че това граничи

 със смисъла на живота ми!

© Александър Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??