Aug 26, 2012, 10:50 AM

Докосване 

  Poetry » Other
383 0 0

Отново се намирам във любимия си град

и по любимите си улици минавам.

Градът е все така красив и млад,

а аз със призраци се разминавам.

 

Звучат край мене гласове и смях,

а спомените – гларуси – връхлитат.

И аз щастливо се разхождам между тях,

а те кълват сърцето, без да питат.

 

Кръжат наоколо лицата, същите,

напомняйки за всяка минала година.

И бързат да се приберат по къщите,

а трябва аз оттук да си замина.



Вили Димитрова

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

© Вили Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??