Докосване
Докоснах те с целувка,
неопитна и плаха.
Две топли устни с нежен шепот
красиви думи разпиляха.
Докоснах те с ръцете си,
изтръпнали от нетърпение.
Несръчни пръсти, свенливо вплетени,
рисуват бликнало вълнение.
Докоснах те със моята невинност,
отчаяно жадуваща за нежност,
с дъха на тайнствено желание -
очакван миг на неизбежност.
© Арина All rights reserved.