10 мар. 2010 г., 14:28

Докосване 

  Поэзия
546 0 1

Докосване

 

Докоснах те с целувка,

неопитна и плаха.

Две топли устни с нежен шепот

красиви думи разпиляха.

 

Докоснах те с ръцете си,

изтръпнали от нетърпение.

Несръчни пръсти,  свенливо вплетени,

рисуват бликнало вълнение.


Докоснах те със моята невинност,

отчаяно жадуваща за нежност,

с дъха на тайнствено желание -

очакван миг на неизбежност.

© Арина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Щастлив е човекът , докоснат по този начин....А ти продължавай да докосваш душите ни!
Предложения
: ??:??