Ще мога ли отново да се влюбя?
Да те докосвам с пламнали ръце
и цяла нощ с тебе да се любя,
загубени и двамата – сърце в сърце.
Да тръпна под ласките ти топли,
да се запаля в твоите ръце
и в погледа ти да намеря само ласки,
които ти ми даваш от сърце.
Да няма ден и нощ за нас в безкрая,
да се докосваме от залез до зори
и да се понесем унесени към Рая,
в целувките ни трепет да гори.
Така пак искам аз отново да обичам,
да преброявам минутите, прекарани без теб.
С готовност в любовта си да се вричам,
да се отдавам до безкрай, но само с теб.
© Ана Ненчена All rights reserved.
Хубав ден! Ана