Nov 20, 2013, 7:56 AM

Домашно 

  Poetry » For kids
432 0 2

      Домашно

 

Днеска във школото

наш'та даскалица

поръча да ушием

потник от торбица.

 

Аз се поуплаших,

как от найлон

ние ще кроиме

нашия блузон?

 

Мама се усмихна:

- Не тъжи сега,

скоро ще се справиш

даже и сама.

 

С ножицата бързо

аз се залових,

рязах и лепих,

дрехата заших!

© Вал Герх All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??