Домашно
Днеска във школото
наш'та даскалица
поръча да ушием
потник от торбица.
Аз се поуплаших,
как от найлон
ние ще кроиме
нашия блузон?
Мама се усмихна:
- Не тъжи сега,
скоро ще се справиш
даже и сама.
С ножицата бързо
аз се залових,
рязах и лепих,
дрехата заших!
© Вал Герх Todos los derechos reservados