Достойният
Достойният за мен е, който може не само да обещава,
а и в действията да се раздава,
от сърце да ми прощава,
да е истински с мен,
от моята любов да се чувства прероден,
да си допълваме усещанията във всеки приказен ден,
от чувствата ми той ще е променен и благословен,
ще сме заедно и в бури и ще ме води през тежки друми,
искам сърцето ми да разбие с най-милите думи!
© Пламена Сомова All rights reserved.