19 feb 2012, 15:12

Достойният 

  Poesía » De amor
611 0 0

Достойният

 

Достойният за мен е, който може не само да обещава,

а и в действията да се раздава,

от сърце да ми прощава,

да е истински с мен,

от моята любов да се чувства прероден,

да си допълваме усещанията във всеки приказен ден,

от чувствата ми той ще е променен и благословен,

ще сме заедно и в бури и ще ме води през тежки друми,

искам сърцето ми да разбие с най-милите думи!

 

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??