И най-умишлено,
и отговорно
ще се оставя
да ме победиш.
Да бъда слаба,
но и най-щастлива,
каквато, знам,
ще ме направиш ти.
Защото вярвам
най-невинно
и наивно,
че оставя ли се
падайки назад...
Ще бъда хваната,
но и издигната
високо -
за да полетя.
© Мира All rights reserved.