7 ene 2019, 9:56

Доверие 

  Poesía » De amor
490 0 1

И най-умишлено,

и отговорно

ще се оставя

да ме победиш.

Да бъда слаба,

но и най-щастлива,

каквато, знам,

ще ме направиш ти.

Защото вярвам

най-невинно

и наивно,

че оставя ли се

падайки назад...

Ще бъда хваната, 

но и издигната

високо - 

за да полетя.

© Мира Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??