Mar 19, 2017, 5:32 PM

Drowning 

  Poetry
198 0 0

Ти си обица

на ухото на сърцето ми,

пеперуди

в мозъчните ми стомахчета,

водата в алвеолите,

когато задушавам липсата ти,

гънките на долната ми устна,

които толкова разнищващо целуваш,

електричеството в косата ми,

кладенецът в склерите,

дъното на пъпчето,

в което сме удавници.

 

И няма да го стигнем никога.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??