19 mar 2017, 17:32

Drowning 

  Poesía
190 0 0

Ти си обица

на ухото на сърцето ми,

пеперуди

в мозъчните ми стомахчета,

водата в алвеолите,

когато задушавам липсата ти,

гънките на долната ми устна,

които толкова разнищващо целуваш,

електричеството в косата ми,

кладенецът в склерите,

дъното на пъпчето,

в което сме удавници.

 

И няма да го стигнем никога.

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??