Стих - не съм написала и ред.
В мене някаква си пише.
Реди куплетче след куплет.
Туй на лудост ми мирише.
Днес и рекох - хайде вън.
От теб не мога и да мигна.
А тя ме гледа като пън
и един скандал ми вдигна...
Тогава точно полудях.
Ей сега ще я оправя.
Но лошо, хора, не видях,
туй се случваше в трамвая.
Дойде контрола за билет.
На нея никой не поиска,
а тя го скрила. Ден проклет.
Безсрамно гледа и се киска.
© Виолета All rights reserved.
Пете, за другите реших да ви спестя🤭