Jan 14, 2010, 1:40 PM

Думи 

  Poetry » Civilian
512 0 1

Усещане, чувства и мисли

се превръщат във думи.

И опитвайки нещо да кажем,

ние просто във тях се изгубваме.

 

И затуй, че не сме разбрани,

нас понякога ни боли...

И преди да сме казали нещо,

нека просто да помълчим.

 

© Диана Трифонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??